Daring, sharing & Caring!

Vi är vad vi heter - Best 4 People - ständigt söker vi efter upplevelser, erfarenheter och kunskap som hjälper oss att växa och utvecklas som människor.

Vi samlar därför människor med många års erfarenhet av att stärka organisationer, medarbetare och processer. Människor som själva vågat hoppa & tänka vidare. Tillsammans hjälps vi åt & fokuserar på att hitta det bästa för oss människor. Vi tror helt enkelt på dig och vår gemensamma, kollektiva intelligens!

 

Se det nya

Vi går ofta i våra invanda spår och anar att det finns andra vägar men hur når man dit? Vi frågar inte om det går, vi frågar bara när!

Utmana(s)

Våra kurser görs av människor som själva gjort det - vågat hoppa, vågat tro. Vi vet hur det känns att tveka men vi vet även hur det känns att våga.

.

Var mer av dig själv

Vi går ofta genom världen med tron om att vi måste passa in, att vårt liv har begränsningar vi inte kan rå på. Vi tror på dig - att du kan när du minst anar!

Strävan efter balans!

Först och främst är vi alla människor! Vi vet dock att det kan vara svårt att navigera i en komplex värld. Så hur når vi självinsikt och förståelse för oss själva och andra?

Vi tror på balans och omtanke, att kunna se och vara närvarande med oss själva och andra.
I våra kurser skapar vi därför plats för samtal, befriande skratt och nya insikter.

Här nedan introduceras du till några av våra inspiratörer här på Best4People...

...vi delar det vi kan med dig!

Ulrika Oldenmark: Lång erfarenhet från ledarskaps-utveckling som internationell HR chef på Logica och CGI. Har även arbetat för Röda korset i Zimbabwe och för Rambölls med organisations- utveckling.

Karin Johansson-Mex Utbildad i film & digital kommunikation i San Fransisco. Många år som chef inom kultursektorn & som forskningsledare på Malmö & Lunds Universitet. I dag äger & driver hon Skillinge Teater.

Liv Cardell: 30 år som Organisationskonsult & grundare av metodiken RED MATTERS: 3-OLOGY Vet hur man skapar en företagskultur som balanserar ett effektivt beslutsfattande med tillit och innovation. 

Vi skiljer agnarna från vetet för det behövs ibland

Vi är inte nödvändigtvis coola - vi är bara bra på det vi gör och vi vill att du skall känna detsamma. Våra kurser fokuserar på det mellanmänskliga & det vi alla behöver för att stärkas och växa.

Jaa, jag vill veta mer!